«Тестування червоної ікри – це процес, який ми робимо доволі регулярно, тобто кожен рік. Так чи інакше – цей продукт популярний не лише на новорічному столі», - зауважує президент Центру незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ" Валентин Безрукий. «Усі значні свята супроводжуються цим продуктом, а тому його якість цікава споживачам. Ми ікру тестуємо регулярно»

Тестували червону ікру за класичною схемою: перевіряли маркування та упаковку, оцінювали органолептику, фізико-хімічні та мікробіологічні показники. Фахівці кажуть: у «Шаланди» відмінні оцінки за бездоганну якість - ікринки цілі, чисті, пружні, з приємним смаком та ароматом. Немає жодних зауважень і до маркування та упаковки. «Приємно радує те, що ікру «Шаланда» вже котрий рік поспіль тестують на «відмінно». Адже ми дбаємо про якість нашого продукту на всіх етапах: від вилову риби до продажу ікри у супермаркетах», - розповідає бренд-менеджер ТМ «Шаланда»

Марина Русак. «У магазинах ви знайдете нашу ікру і в жерстяних банках, і в скляних, і у пластиковій упаковці. І вся ікра відбірна, однаково високої якості».

Спеціалісти радять купувати ікру перевірених виробників, якість продукту яких гарантована та підтверждена високою оцінкою фахівців.