Тоді вам у WOG CAFE за новою фокаччею "Капрезе"! До речі, ця страва недарма отримала таку красномовну назву, адже головним інгредієнтом є саме сир Моцарелла!

Для приготування такого сирного сендвічу використовується свіжоспечена фокачча, котру розрізають навпіл та злегка карамелізують. На щойно розрізану булку викладають салат Айсберг, слідом йде наш головний інгредієнт: молодий італійський сир Моцарелла, що так і тане у роті, нарізають апетитними кружальцями та обережно кладуть на салат.

Одразу після цього на сир потрапляють слайси свіжого помідора. Далі усю цю смакоту поливають соусом Песто. До речі, цей соус також родом з Італії, а готується він на основі оливкової олії, базиліка й сиру.

І лише після вашого замовлення фокачча "Капрезе" потрапляє на гриль, аби набути апетитної скоринки й запаморочливого аромату! Встояти перед такою смакотою просто неможливо.

WOG CAFE – ми втілюємо ваші кулінарні фантазії!