Одним словом – ідеальний вибір для прикрашання ваших пасок. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на @Nom_nom950.
Читайте також Не лише з желатину та білків: рецепт смачної глазурі на паску, що перевершить всі попередні
Глазур для паски з маршмелоу
- Час: 5 хвилин
- Порції: 5 – 6 середніх пасок
Інгредієнти:
– 200 грамів маршмелоу;
– 2 столові ложки лимонного соку.
Приготування:
- Додайте у маршмелоу лимонний сік і поставте у мікрохвильову піч.
- Прогрійте масу тричі по 20 секунд, щоразу ретельно перемішуючи.
- Після кожного підігріву зефірки починають танути, а маса поступово стає однорідною.
- У результаті ви отримаєте густу, блискучу помадку, готову до нанесення.
- Наносьте глазур найзручніше, обережно зануривши верхівку паски в масу та злегка прокрутивши її. Прикраси додавайте відразу після нанесення.
Готово!
Теж актуально: глазур на паску, що не липне.