До того ж шоколадна глазур має більшу пластичність – не кришиться і не липне. Ласуни гідно оцінять цей рецепт глазурі з білого шоколаду, запевняє 24 Канал.
Читайте також Без надмірних зусиль: ідеальна "Віденська паска", яка довго буде пухкою і вологою
Глазур на паску з шоколаду
- Час: 10 хвилин
- Порції: 3 – 4 середні паски
Інгредієнти:
– 100 грамів шоколаду;
– 2 столові ложки молока;
– 170 грамів цукрової пудри.
Приготування:
- Шоколад – білий чи чорний – розтопіть на водяній бані на маленькому вогні.
- Окремо змішайте молоко з цукровою пудрою і доведіть до кипіння.
- Вмішайте кипляче молоко в розтоплений шоколад і розмішайте.
- Глазур наносьте вже на остиглі паски.
Готово!
Теж актуально: глазур на паску, що не липне.