Про це повідомив очільник Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов. Він опублікував фото та відео зі знищеного населеного пункту.

До теми Росіяни продовжують гатити по Харкову з артилерії: 3 людини загинули, 8 – отримали травми

"Із 6,5 тисяч людей, які жили тут до вторгнення, зараз залишилося менш як 200 мешканців", – написав Синєгубов.

Що рашисти зробили у Слатиному: дивіться відео

"Рускій мір" приніс руїни

Очільник ОВА зазначив, що через постійні обстріли людські домівки, магазини та вся цивільна інфраструктура практично вщент зруйнована. Навіть вокзал, який пережив Другу світову війну та німецьку окупацію, зруйнували росіяни.

Заможне селище ворог перетворив на майже суцільні руїни,
– заявив Синєгубов.

Немає води й газу

За словами Синєгубова, наразі у Слатиному немає газу, води, електрики. Є проблеми зі перебої зі зв'язком. Серед людей загиблі та багато поранених.

"Загарбники дорого заплатять за всі свої злочини в Україні! Усі зруйновані окупантами міста і села – відбудуємо!", – наголосив очільник ОВА.


Російські вбивці знищують інфраструктуру Харківщини / Фото з телеграму Олега Синєгубова


Руїни, які залишили росіяни / Фото з телеграму Олега Синєгубова


Вокзал у Слатиному / Фото з телеграму Олега Синєгубова

Ситуація на Харківщині: останні новини

  • Російські окупанти займають лікарні українців у Харківській області. Зокрема, вони лежать у Вовчанську у тубдиспансері. Рашисти змушують українських медиків обслуговувати їх.
  • Тревел-ведучий Дмитро Комаров побував у Харкові. Він показав, який вигляд має Салтівка, яка страждає від обстрілів найбільше.
  • Збройні Сили України вигнали росіян з Руської Лозової. Окупанти залишили у селі руїни.
  • Журналісти показали, як живуть харків'яни в умовах постійних обстрілів. Вони щоразу ризикують життям, коли йдуть навідати рідних та готують їжу просто неба.
  • Рашисти розстріляли автомобіль з мирними мешканцями. Там перебували 3 людини. Одна жінка загинула на місці. Інші люди отримали поранення.