Лілія Імбіровська-Сиваківська
Ідеальний додаток до пінного або серіалу: кріспі-кульки з сиру, з якими забувають про чипси
Блищатиме, наче щойно з магазину: як легко відмити мікрохвильову піч
Досвідчені господині роблять це за кілька хвилин: як швидко розібрати капусту на голубці
Опаде за одну секунду: в яку духовку треба ставити бісквіт
Переможець новорічного марафону салатів: як приготувати легендарну "Грибну галявину"
Вони залишаються свіжими та пухкими кілька днів: неймовірні пампухи без молока та яєць
Дозріє просто на очах: що треба зробити із зеленим бананом
Від ніжності аж стане млосно: ідеальний святковий торт Тірамісу, з яким впорається навіть дитина
Найкраще мʼясо на свята: запікаємо свинину в маринаді, яка соковитіша за фрукти
Це можна зробити без зайвих зусиль: як відмити застарілий жир на деко
Ідеальний львівський сирник з першого разу: що додати і як випікати правильно
Яскраві, святкові та корисні: 3 салати без майонезу, які повинен спробувати кожен
Смак дитинства: що додати до котлет замість батона, щоб вони були ніжними та соковитими
Освіта – магістр журналістики та бакалавр права ЛНУ імені Івана Франка. Закінчила аспірантуру за спеціальністю "Журналістика" у ЛНУ імені Івана Франка. Досвід роботи у журналістиці – з 2018 року. З 2020 року працюю на сайті 24 Каналу. Пишу про новини кулінарії, смачні рецепти страв на будь-який смак.