Лілія Імбіровська-Сиваківська
Скоро стане у пригоді: пісний салат з картоплею від пані Стефи
Ідеально після святкових страв: бульйон, який відновить сили – готуємо з кролика
Затишок – це важливо: які додатки перетворять звичайний чай на витвір мистецтва
Цей дует просто фантастичний: рецепт курячих рулетиків з креветками – як в ресторані
Цей рецепт повинен бути у сімейній книзі: запікаємо сало до свята та на щодень
Аромат поверне у дитинство, смак зробить щасливим: святкові булочки з маком, які пам'ятають усі
Холодильник чи шафа: як правильно зберігати кетчуп
Весь секрет – у текстурі: рецепт знаменитого торта з 80-х, який і зараз здивує чудовим смаком
Після неї облизують тарілку: боб левеш – готуємо особливу перлину закарпатської кухні
Ви мусите навчитись його робити: імбирне лате, яке поділить життя на "до" та "після"
Усі помилялися: фахівці пояснили, як обирати борошно – ґатунок і колір не головні
Більше ніякого магазинного соусу: майонез з 4 інгредієнтів, який стане вашим надійним помічником
Замінити можна все: що робити, якщо закінчився пергамент для випікання – цікавий лайфхак
Освіта – магістр журналістики та бакалавр права ЛНУ імені Івана Франка. Закінчила аспірантуру за спеціальністю "Журналістика" у ЛНУ імені Івана Франка. Досвід роботи у журналістиці – 4 роки. З 2020 року працюю на 24 Каналі.