Лілія Імбіровська-Сиваківська
Смачні ідеї з "Водним Світом": готуємо особливі страви з морепродуктами
Незвичний рецепт опеньок: як приготувати відбивні з грибів
Бюджетна страва, яку готували ще наші предки: старовинний рецепт таратути
Як приготувати грибну юшку з шампіньйонів: покроковий рецепт з вершками
Ніжні коржі, кокосовий крем і аромат кави: як приготувати пляцок "Гуллівер"
І для сім'ї, і для гостей: картопляні мафіни, які вже на другий день просять приготувати знову
Цей трюк використовувала ваша бабуся: як правильно смажити цибулю
Автентична українська кухня: три стародавні страви на Святвечір
Так її готують у ресторанах: як зробити солянку наваристою та ароматною
Як приготувати рижики: вони так смакують у салаті
Що готують на День подяки у Білому домі: особливі традиції свята
Так оселедець ще в житті не смакував: оригінальна подача з лавашем і захват гостей
Вам не повірять, що ви не придбали їх в пекарні: робимо ідеальні порожнисті круасани
Освіта – магістр журналістики та бакалавр права ЛНУ імені Івана Франка. Закінчила аспірантуру за спеціальністю "Журналістика" у ЛНУ імені Івана Франка. Досвід роботи у журналістиці – 4 роки. З 2020 року працюю на 24 Каналі.