Це робота, до якої треба ставитися з більшою повагою, аніж до самого себе. Власне самовідданість допомагає досягти ідеального результату.

Одні з найкращих ножів для суші виготовляють, безсумнівно, в Японії, в Сакаі - це близько 400 кілометрів на захід від Токіо.

Високовуглецева сталь тут, мабуть, найякісніша у світі, а терпіння та майстерність передають з покоління в покоління ось уже понад 1000 років.

Чи готові ви 10 років навчатися цьому мистецтву, щоб урешті-решт стати справжнім майстром?

77-річний Каіджиро Дої пройшов весь тернистий шлях. Він - майстер з виготовлення японських мечів на основі старовинних технологій кування. Але насправді він робить не мечі, а кухонні ножі - аж по 10 штук щодня.