Бельгійські вафлі люблять усі, а страва з картоплі дозволяє розширити вибір на солоні додатки. Щоправда, багатьом господиням достатньо сметани та зеленої цибулі, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Пательня".

До теми Недарма італійці нею пишаються: готуємо ароматну фокачу разом з Ярославським

Рецепт бельгійських вафель з картоплі

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 5 картоплин;
– 1 морква;
– 1 столова ложка борошна;
– кілька пір'їн зеленої цибулі;
– 1 жовток;
– сіль та перець до смаку;
– сметана.

Приготування:

  1. Відваріть картоплю у підсоленій воді, злийте воду та приготуйте пюре. До трохи охолодженого пюре додайте жовток і перемішайте.
  2. Натерти варену моркву на тертці та додати до картопляного пюре. Додайте подрібнену цибулю та борошно, ретельно перемішайте.
  3. Викладіть масу у змащену олією сковороду для приготування бельгійських вафель та підсмажте.
  4. Подавайте готову страву зі сметаною, посипавши подрібненою зеленою цибулею.

Смачного!

Деруни не темнітимуть: який секретний інгредієнт це гарантує.