Якщо ви точно дотримуєтеся рецепта, то може бути лише кілька помилок, через які паска може кришитися. Про що саме йдеться і як цього уникнути – розповідає 24 Канал.
Цікаво Оригінальна і красива: як приготувати крафін – модну паску, якою захоплюються усі
Поширені помилки при приготуванні паски
Перше, що варто памʼятати – тісто на паску вимішується довго. Навіть якщо вам здається, що воно вже досягнуло потрібної консистенції, не скорочуйте час, щоб потім не шкодувати.
Ваша паска не буде кришитися / Фото Pixabay
Ще одна помилка – вимішувати тісто хаотичними рухами. Так ви не досягнете нічого, окрім змарнованого часу і зусиль.
Також не варто забувати додавати сіль, а цукор та сіль – тільки у визначеній рецептом пропорції. В іншому випадку паска може розсипатися в руках.
В неї завжди все вдається: готуємо ідеальну паску з Лілією Цвіт.