Приготувати улюблені багатьма оладки можна з мінімальної кількості інгредієнтів. Рецептом картопляних дерунів без яєць та борошна ділиться 24 Канал з посиланням на Lady.
Читайте також Вони можуть бути не лише солодкими: рецепт солоних сирників, що не поступаються ресторанним
Картопляні деруни без яєць та борошна
- Час: 30 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі;
– 2 цибулини;
– олія для смаження.
Приготування:
- Коренеплід натріть на дрібній тертці, а потім на 5 хвилин перекладіть в сито, щоб уся зайва рідина пішла. З цибулею зробіть аналогічні маніпуляції.
- Змішати все з перцем, сіллю та ретельно перемішайте. Картопляна маса не має бути рідкою.
- Обсмажуйте деруни на попередньо розігрітій сковороді з достатньою кількістю олії.
- Подавайте до столу зі сметаною та зеленню.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ліниві сосиски у тісті.


