Безяєчна версія майонезу не лише вважається безпечнішою для споживання, але й може похвалитися довшим терміном зберігання. При цьому на смак майже така сама, як класичний провансаль, пише 24 Канал з посиланням на UA.press.

Читайте також Намазка на грінки ресторанного рівня: цей рецепт благатимуть всі гості

Натуральний майонез без яєць

  • Час: 2 хвилини
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 150 мілілітрів рафінованої оливкової олії;
– 75 мілілітрів молока;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 0,5 чайної ложки чорного перцю;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 столова ложка соку лимона.

Приготування:

  1. З'єднайте олію з молоком та перемішайте за допомогою ложки. Тоді пів хвилини перебийте блендером для густої консистенції.
  2. Введіть прянощі, сіль і гірчицю. Любителі пікантних закусок можуть додати дрібно нарізаний часник, подрібнену зелень та інші спеції.
  3. Доведіть до однорідного стану. І майонез готовий до вживання одразу.

Смачного!

До слова, як приготувати соус "Тартар" за 5 хвилин.