24 Канал з посиланням на кулінарну сторінку @marafon18_6 розповідає як приготувати ліниве хачапурі на сковорідці. Вийде не гірше, ніж у грузинському ресторані!
Читайте також Таких солоних панкейків ви ще не куштували: королівський сніданок від Ектора
Хачапурі на сковороді
- Час: 15 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 200 грамів молока;
– 100 грамів борошна цільнозернового;
– 80 – 100 грамів сиру сулугуні;
– дрібка солі та цукру;
– 1/2 чайної ложки розпушувача.
Приготування:
- Поєднайте яйце, молоко, сіль, цукор і розпушувач. Додайте борошно і тертий сир і ретельно перемішайте.
- Викладіть тісто на розігріту сковорідку, змащену олією. Готуйте під кришкою 5 – 7 хвилин, на маленькому вогні.
- Переверніть за допомогою кришки або тарілки та готуйте ще 2 – 3 хвилини. За бажанням вкінці змастіть вершковим маслом і подавайте.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цю кабачкову лазанью.