Не треба відмовлятися від хліба, щоб обмежити споживання вуглеводів. Якщо ви знаєте правильний рецепт, то власноруч можете приготувати ароматний хліб, який не зашкодить фігурі, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Наїдок".

Цікаво Для бутербродів чи салатів: плавлений сир за 15 хвилин, який захочеться їсти ложкою

Рецепт кето хліба

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 50 грамів вершкового сиру;
– 60 грамів мигдального борошна;
– 100 грамів тертої моцарели;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 1 яйце;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 15 грамів вершкового масла;
– 20 грамів тертого пармезану;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте крем-сир, борошно з горіхів, натерту моцарелу, тертий пармезан, розпушувач, сіль і перець. Перемішайте все до однорідності.
  2. Поставте суміш у мікрохвильову піч і підігрівайте короткими інтервалами – по 30 секунд. Після кожного підігріву перемішуйте. Повторіть цикл 2 – 3 рази, поки маса не стане еластичною завдяки розплавленій моцарелі.
  3. Коли суміш стане тягучою, вбийте яйце та добре вмішайте його в масу.
  4. Увімкніть духовку й розігрійте її до 200 градусів.
  5. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього тісто. Сформуйте прямокутник або іншу бажану форму.
  6. Для ароматної глазурі розтопіть вершкове масло (в мікрохвильовці або на водяній бані), додайте подрібнений часник і суміш сушених трав.
  7. Змастіть тісто ароматним маслом, посипте зверху крупною сіллю, за бажанням – кунжутом.
  8. Випікайте 30 хвилин до рум’яної скоринки.
  9. Готовий сирний хліб охолодіть, наріжте порційно та подавайте до столу.

Смачного!

Вона стане вашою візитівкою: найпростіша шарлотка з фруктами.