Ці кекси точно претендують на те, аби стати головним відкриттям та найкращим десертом цього літа. 24 Канал пропонує переконатися в цьому та відчути особливий смак з рецептом порталу "На пенсії".
Читайте також Не страва, а легенда: як приготувати той самий гуцульський банош – від запаху тектимуть слинки
Рецепт кексів з полуницею
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 100 грамів вершкового масла;
– 2 яйця;
– 220 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– ванілін;
– 120 мілілітрів йогурту або молока;
– 125 грамів полуниці.
Приготування:
- Збиваємо яйця з цукром до утворення пишної, світлої піни.
- Вливаємо молоко або йогурт, ретельно перемішуємо до однорідності.
- Додаємо розм’якшене вершкове масло, знову перемішуємо.
- Поступово всипаємо борошно разом із розпушувачем і замішуємо гладке тісто.
- Нарізаємо полуницю шматочками та обережно вводимо її в тісто, перемішуючи лише кілька разів, щоб зберегти форму ягід.
- Розкладаємо готове тісто у форми для випікання.
- Відправляємо у попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 25 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!
Гармонія смаку та бюджету: найдешевша намазка з сардини.