Ці кекси точно претендують на те, аби стати головним відкриттям та найкращим десертом цього літа. 24 Канал пропонує переконатися в цьому та відчути особливий смак з рецептом порталу "На пенсії".

Читайте також Не страва, а легенда: як приготувати той самий гуцульський банош – від запаху тектимуть слинки

Рецепт кексів з полуницею

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 100 грамів вершкового масла;
– 2 яйця;
– 220 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– ванілін;
– 120 мілілітрів йогурту або молока;
– 125 грамів полуниці.

Приготування:

  1. Збиваємо яйця з цукром до утворення пишної, світлої піни.
  2. Вливаємо молоко або йогурт, ретельно перемішуємо до однорідності.
  3. Додаємо розм’якшене вершкове масло, знову перемішуємо.
  4. Поступово всипаємо борошно разом із розпушувачем і замішуємо гладке тісто.
  5. Нарізаємо полуницю шматочками та обережно вводимо її в тісто, перемішуючи лише кілька разів, щоб зберегти форму ягід.
  6. Розкладаємо готове тісто у форми для випікання.
  7. Відправляємо у попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 25 хвилин до золотистої скоринки.

Смачного!

Гармонія смаку та бюджету: найдешевша намазка з сардини.