На допомогу прийде рецепт ніжного пирога з яблуками. Він може бути смачнішим, ніж шарлотка, а рецепт при цьому простіший, передає UA.новини.

До слова Хіт сезону: знаменита шарлотка з яблуками на сковороді

Рецепт смачного яблучного пирога

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 75 грамів цукру;
– 90 мілілітрів молока;
– 35 грамів масла вершкового;
– 80 грамів борошна;
– 700 грамів яблук очищених;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– лимонний сік;
– дрібка солі;
– ванілін до смаку.

Приготування:

  1. Почистьте і наріжте скибочками яблука, збризніть їх лимонним соком, щоб не потемніли.
  2. Збийте яйця з цукром, ваніліном та сіллю до пишної піни.
  3. Розтопіть вершкове масло і додайте разом із молоком у яєчну масу. Перемішайте до однорідної консистенції.
  4. Змішайте борошно з розпушувачем, просійте, замішайте тісто та додайте яблука.
  5. Перелийте масу у форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 50 – 55 хвилин. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Смачного!

А ви знали? Часто бісквіт не підіймаються належним чином, утворюються тріщини або залишаються вологими в центрі – чому так відбувається.