Для приготування повітряної шарлотки не завжди потрібно вдаватися до випікання. Пательня – це девайс, з яким можливо абсолютно все, розповідає "На пенсії".

Читайте також Високий, не падає та виглядає як з картинки: швидкий рецепт домашнього бісквіта

Рецепт шарлотки на сковороді

Час: 50 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2–3 яблука;
– 3 яйця;
– 150 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 120 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 20 грамів вершкового масла;
– 1 чайна ложка олії.

Приготування:

  1. Наріжте яблука скибочками. Яйця збийте з цукром і ванільним цукром за допомогою міксера до густої, пишної маси – це займе приблизно 5 – 6 хвилин.

  2. Просійте борошно та змішайте його з розпушувачем. Поступово додавайте сухі інгредієнти до збитих яєць, перемішуючи до однорідності.

  3. Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим маслом та олією. Викладіть яблука, а зверху залийте їх тістом.

  4. Накрийте сковороду кришкою і готуйте шарлотку на мінімальному вогні протягом 30 – 35 хвилин.

Смачного!

Ця помилка "вб'є" смак будь-якої кави: що ми всі робимо неправильно.