Малиновий сорбет – це куди краще та корисніше, аніж магазинне морозиво, в якому чимало цукру. Та й готувати його швидше, аніж сходити до найближчого супермаркету. Як зробити десерт, який врятує від спеки – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Shuba.

До теми І на роботу, і на прогулянку: найкращий дієтичний пудинг з чорниці та чіа

Рецепт малинового сорбету

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів малини;
– 0,5 лимона;
– 80 грамів меду.

Приготування:

  1. Малину ретельно промиваємо, видаляємо плодоніжки й даємо ягодам обсохнути. З половини лимона знімаємо цедру та вичавлюємо сік.
  2. У чашу блендера кладемо підсушену малину, додаємо мед і свіжовичавлений лимонний сік. Збиваємо до однорідної консистенції.
  3. Отриману масу переливаємо у ємність і ставимо в морозильну камеру приблизно на півтори години.
  4. Через 45 хвилин дістаємо масу й ретельно перемішуємо, щоб запобігти утворенню великих кристалів льоду.
  5. Готовий сорбет розкладаємо по креманках і прикрашаємо лимонною цедрою.

Смачного!

Солодка і пʼянка: простий рецепт вишнівки.