Як тільки ви почнете випікати цей медівник – рідні негайно збіжаться на кухню, адже він має такий апетитний аромат, що встояти просто неможливо. 24 Канал пропонує відсвяткувати Медового Спаса за рецептом порталу "На пенсії".

Цікаво Заправка на мільйон: як приготувати пряний оцет за копійки – він робить страви незабутніми

Як приготувати медівник на Медового Спаса?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 120 грамів цукру;
– 120 грамів меду;
– 120 грамів кефіру;
– 170 грамів борошна;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 склянка горіхів.

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром. Додаємо мед і соду та збиваємо ще раз – маса збільшиться в обʼємі.
  2. Влийте кефір та добре перемішайте. Поволі додайте просіяне борошно.
  3. Всипте подрібнені горіхи або інший додаток за бажанням.
  4. Змастіть форму олією, вилийте тісто та випікайте 35 – 40 хвилин при 180 градусах.
  5. За бажанням можна покрити медівник шоколадом або кремом.

Смачного!

Його всі обожнюють з дитинства: простий рецепт пісочного печива.