Улюблені кабачки, довершені вершковим смаком, просто неможливо пропустити повз. З цим рецептом ви зможете насолодитися сезоном досхочу, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".

Читайте також Склянка кефіру та 10 хвилин: створюємо смакоту на всю сімʼю, яка зникне зі столу за секунду

Рецепт млинців з кабачків

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 300 грамів борошна;
– 500 мілілітрів молока;
– 1 кілограм кабачків.

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з сілюю та цукром, вливаємо молоко та поступово додаємо борошно, щоб не утворювалися грудочки.
  2. Кабачки нарізємо шматочками, перебиваємо у блендері до однорідної маси та додаємо в тісто. Вливаємо трішки олії.
  3. Обсмажуємо млинці як звичайні до золотистого кольору з двох боків.

Смачного!

Оригінальним бути просто: як приготувати овочевий суп з манкою.