Улюблені кабачки, довершені вершковим смаком, просто неможливо пропустити повз. З цим рецептом ви зможете насолодитися сезоном досхочу, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".
Читайте також Склянка кефіру та 10 хвилин: створюємо смакоту на всю сімʼю, яка зникне зі столу за секунду
Рецепт млинців з кабачків
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 300 грамів борошна;
– 500 мілілітрів молока;
– 1 кілограм кабачків.
Приготування:
- Яйця збиваємо з сілюю та цукром, вливаємо молоко та поступово додаємо борошно, щоб не утворювалися грудочки.
- Кабачки нарізємо шматочками, перебиваємо у блендері до однорідної маси та додаємо в тісто. Вливаємо трішки олії.
- Обсмажуємо млинці як звичайні до золотистого кольору з двох боків.
Смачного!
Оригінальним бути просто: як приготувати овочевий суп з манкою.