Існує повір'я, що мед при контакті з окропом виділяє отруту. Звісно, це просто вигадка, але мед справді не варто поєднувати з окропом. Чому – розповідає 24 Канал.

Цікаво Треба лише склянка: як легко почистити варені яйця – секрет бабусь, який згодиться на свята

Чому мед не варто поєднувати з окропом

Вся річ у тім, що мед в окропі втратить не тільки частинку свого смаку, а й корисні речовини. Саме тому його радять додавати в чай, коли напій вже трішки охолоне.

Мед краще додавати в чай, коли напій трішки охолоне / Фото Freepik

Також чудовим рішенням буде додати до чаю з медом лимон, корицю, кардамон або імбир. Таким чином елементарний чай перетвориться на справжній вітамінний коктейль.

Що стосується сортів чаю, то мед найкраще смакує з трав'яним, фруктовим або ягідним напоєм.

Щоб вас не обманули: як легко перевірити якість меду.