Існує повір'я, що мед при контакті з окропом виділяє отруту. Звісно, це просто вигадка, але мед справді не варто поєднувати з окропом. Чому – розповідає 24 Канал.
Цікаво Треба лише склянка: як легко почистити варені яйця – секрет бабусь, який згодиться на свята
Чому мед не варто поєднувати з окропом
Вся річ у тім, що мед в окропі втратить не тільки частинку свого смаку, а й корисні речовини. Саме тому його радять додавати в чай, коли напій вже трішки охолоне.
Мед краще додавати в чай, коли напій трішки охолоне / Фото Freepik
Також чудовим рішенням буде додати до чаю з медом лимон, корицю, кардамон або імбир. Таким чином елементарний чай перетвориться на справжній вітамінний коктейль.
Що стосується сортів чаю, то мед найкраще смакує з трав'яним, фруктовим або ягідним напоєм.
Щоб вас не обманули: як легко перевірити якість меду.