Це м'ясо одразу увійде до розряду ваших улюблених страв. Воно виходить ніжним, соковитим і смакуватиме з будь-яким гарніром. 24 Канал пропонує приготувати його за рецептом порталу "Файні рецепти".

Читайте також Вона дійсно як суфле: так курячу печінку подасть не кожен ресторан – рецепт, в який закохуються

Рецепт м'яса по-грузинськи

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм м'яса;
– 1 літр сметани;
– 2 столові ложки меду;
– 1 лимонного соку;
– спеції та зелень до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте м’ясо великими шматками та складіть у глибоку миску. Подрібніть зелень (підійдуть кріп, петрушка, базилік, кінза, розмарин) і змішайте її з сіллю та перцем.

  2. Додайте зелень до м’яса, влийте лимонний сік, додайте мед і ретельно все перемішайте. Залиште маринуватись у холодильнику на кілька годин.

  3. Після маринування додайте сметану, ще раз добре перемішайте та перекладіть суміш у форму для запікання, змащену маслом.

  4. Поставте форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку й запікайте приблизно годину.

Смачного!

Щоб смакувала і була корисною: як вибрати молоду капусту без нітратів.