Літній сорбет з полуниці та банану підкреслить ніжність та кислинку панкейків, які можна приготувати з апельсиновим соком. Рецептом апельсинових панкейків з сорбетом ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку Валерію Матрохіну.

Читайте також Хрусткі й золотисті: готуємо бельгійські вафлі, що ідеально доповнять трапезу

Апельсинові панкейки

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 150 мілілітрів апельсинового соку;
– 160 грамів борошна;
– 1,5 чайної ложки розпушувача;
– 1 – 2 столові ложки цукру;
– 2 столові ложки олії;
– цедра апельсина, ваніль – за бажанням.

Приготування:

  1. Збийте яйце з цукром до легкої піни. Додайте сік, олію, цедру, ваніль – перемішайте.
  2. В окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем, потім всипте до рідких інгредієнтів.
  3. Перемішайте до однорідності – тісто має вийти густувате, але текуче.
  4. Смажте на сухій антипригарній пательні на середньому вогні. Перевертайте, коли з'являться бульбашки. Подавайте з ягодами, вершками чи сорбетом.

Як приготувати такий сніданок: дивіться відео

Домашній сорбет

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 1 банан (заморожений кружечками);
– 200 грамів замороженої полуниці;
– 5 – 6 кубиків замороженого соку;
– мед – за бажанням.

Приготування:

  1. Усе складіть в потужний блендер.
  2. Пробийте до однорідної текстури. Якщо маса занадто густа – додайте ще кубик соку.
  3. Можна одразу подати або поставити в морозилку на 10 хвилин – для щільнішої текстури. І тоді подавайте з панкейками.

Смачного!

Теж приготуйте: солодка сирна намазка на хліб.