Натомість досвідчені господині наполегливо відстоюють цю практику. То що ж робити – просіювати чи ні, розповідає 24 Канал з посиланням на Novosti24.
Читайте також Не відрізните від "ресторанної": з цією хитрістю картопля завжди буде із хрусткою скоринкою
Навіщо просіювати борошно
Необхідність просіювання виходить за рамки простого бажання очистити його. Хоча ця процедура не може суттєво покращити чистоту, вона відіграє вирішальну роль в оксигенації. Цей процес ефективно насичує продукт киснем, сприяючи підвищенню його загальної якості.
Додавання просіяного борошна в тісто для млинців значно покращує текстуру страви. Так, страва виходить більш м'якою, пухкою та ніжною.
Чи треба просіювати борошно для млинців / Фото Unsplash
Крім того, просіяний інгредієнт покращує здатність дріжджів активуватися в тісті. Однак враховувати це потрібно тільки в тому випадку, коли ці дріжджі згадуються в рецепті млинців.
А ви знаєте: які помилки роблять при розбиванні яєць.