Редиска в часниковому маринаді – це закуска, яку точно варто спробувати у поєднанні з улюбленим мʼясом та гарнірами. Особливо вона смакує з печеною картоплею, це просто ідеальний дует смаків, розповідає 24 Канал з посиланням на NovaStrava.
Читайте також Їх готують цілими лотками: знамениті полтавські пиріжки з картоплею та мʼясом
Рецепт битої редиски
- Час: 10 хвилин + маринування
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів редиски;
– 2 зубчики часнику;
– пів чайної ложки солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 столова ложка яблучного оцту;
– 2 столові ложки води;
– 30 мілілітрів олії;
– зелень до смаку.
Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.
Приготування:
Ретельно вимийте редиску, обріжте кінчики з обох боків.
Кожен овоч злегка роздушіть качалкою або плоскою частиною ножа, завдяки тріщинам редиска краще вбере маринад.
Складіть редиску в скляну банку або харчовий контейнер із щільною кришкою. Додайте подрібнений часник, дрібку солі, трохи цукру, оцет, воду, рослинну олію й свіжу зелень, нарізану довільно.
Закрийте ємність і добре струсіть її кілька разів, щоб усі інгредієнти рівномірно змішалися.
Поставте в холодильник щонайменше на пів години. Перед тим як подавати, ще раз перемішайте вміст.
Смачного!
Помилка, яка дратує всіх кулінарів: чому не можна робити картопляне пюре блендером.