Цей смаколик родом із Полтавщини приємно потішить будь-яку господиню. У ньому поєднуються прості інгредієнти та кулінарний геній українців, які здатні створити шедевральну страву з чого завгодно, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".
Не пропустіть Суцільна насолода: салат з куркою, сиром та яйцями – все улюблене в одній тарілці
Рецепт полтавських пиріжків
- Час: 1 година 15 хвилин
- Порцій: 25 – 30 пиріжків
Інгредієнти:
тісто:
– 850 грамів вареної картоплі;
– 1 яйце;
– сіль та перець до смаку;
– 100 грамів борошна;
начинка:
– 750 грамів вареної свинини;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 1 смажена цибуля;
– бульйон;
– сіль та перець до смаку.
Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Приготування:
- З вареної картоплі робимо пюре, додаємо всі інгредієнти для тіста і добре вимішуємо.
- Формуємо 25 – 30 кульок і накриваємо харчовою плівкою.
- Мʼясо варимо і перекручуємо з цибулею через мʼясорубку. Солимо, перчимо, додаємо бульйон і добре перемішуємо.
- Кульки розкачуємо, викладаємо начинку та защіплюємо краї.
- Смажимо пиріжки до золотистої скоринки з обох боків.
Смачного!
Все улюблене в одній тарілці: рецепт салату, в який ви закохаєтесь.