Цей літній рецепт можна відтворювати хоч кожного дня – ці оладки ніколи не набридають. Зазвичай господині віджимають зайву вологу після їх натирання, але тут цей крок зайвий, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Читайте також Навіть діти забудуть про газовану воду: готуємо малиновий квас – насолода у кожному ковтку
Рецепт оладок з кабачків
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 кабачки;
– 1 цибуля;
– 2 яйця;
– 4 – 5 столових ложок борошна;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Кабачок натираємо на великій тертці, цибулю – на дрібній. Змішуємо, але не солимо.
- Додаємо яйця, борошно та мелений чорний перець. Усе добре перемішуємо.
- Ставимо сковорідку на плиту, вливаємо трішки олії. Коли олія добре розігрівається – лише тоді додаємо сіль до овочевого тіста.
- Ще раз перемішуємо масу та викладаємо її ложкою на гарячу сковорідку. Смажимо на невеликому вогні, не поспішаючи. Підрум’янюємо з одного боку, потім обережно перевертаємо на інший.
- Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
- Подаємо зі сметанним соусом або свіжою зеленню.
Смачного!
Делікатес на цілий рік: як заготувати кабачкову ікру.