Волохата паска – це ідея переможниці кулінарного шоу "МастерШеф" Валерії Матрохіної. 24 Канал радить відтворити її рецепт, яким вона поділилася у своєму інстаграмі – і всі знайомі будуть заздрити вашій кулінарній майстерності.
До речі Не липне і не кришиться: ідеальна глазур на паску
Рецепт волохатої паски
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 паска;
– 1 пачка турецької халви "волосся янгола".
Приготування:
- Паску зверху надрізаємо та робимо всередині "ямку".
- Щільно накладаємо всередину "волосся янгола".
- Накриваємо верхом паски та прикрашаємо улюбленою глазур'ю.
- Подавати її найкраще як десерт до чаю.
Волохата паска: дивіться рецепт
Смачного!
Магазинні намазки і поруч не стануть: готуємо домашній плавлений сир з Ектором.