Волохата паска – це ідея переможниці кулінарного шоу "МастерШеф" Валерії Матрохіної. 24 Канал радить відтворити її рецепт, яким вона поділилася у своєму інстаграмі – і всі знайомі будуть заздрити вашій кулінарній майстерності.

До речі Не липне і не кришиться: ідеальна глазур на паску

Рецепт волохатої паски

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 паска;
– 1 пачка турецької халви "волосся янгола".

Приготування:

  1. Паску зверху надрізаємо та робимо всередині "ямку".
  2. Щільно накладаємо всередину "волосся янгола".
  3. Накриваємо верхом паски та прикрашаємо улюбленою глазур'ю.
  4. Подавати її найкраще як десерт до чаю.

Волохата паска: дивіться рецепт

Смачного!

Магазинні намазки і поруч не стануть: готуємо домашній плавлений сир з Ектором.