Усього 5 хвилин, і у вас на столі яскравий та корисний салат з фіолетової капусти. Рецептом цієї страви ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @diana_kulikovska.

Читайте також З цим інгредієнтом оригінальніше: рецепт "Олів'є" за переписом 1904 року

Салат з фіолетової капусти

  • Час: 5 – 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів фіолетової капусти;
– 2 моркви;
– 1 яблуко;
– 1 – 2 столові ложки оливкової олії;
– 50 грамів горіхів та насіння гарбуза;
– лимонний сік;
– сіль – на смак.

Як приготувати салат: дивіться відео

Приготування:

  1. Капусту дрібно нашаткуйте, а моркву наріжте соломкою.
  2. Яблука без серцевини наріжте тонкими пластинками або кубиками.
  3. Додайте лимонний сік, оливкову олію, сіль та перемішайте всі інгредієнти.
  4. Зверху посипте горіхами або насінням гарбуза.

Смачного!

Ще один корисний рецепт: салат з буряком, фетою та руколою.