Крабові палички – обов’язковий інгредієнт на новорічному столі. Їх варто поєднати з авокадо та сиром, щоб створити неймовірний салат. Як його приготувати, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookpad.

До теми Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря

Салат з крабовими паличками та авокадо

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 середня головка айсберга;
– 1 середній помідор;
– 200 грамів пекінської капусти;
– 1 середній солодкий перець;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 середнє авокадо;
– 4 столові ложки майонезу (за бажанням);
– 2 столові ложки соняшникової олії;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 столові ложки насіння гарбуза;
– 1 столова ложка кунжуту;
– 2 столові ложки насіння соняшника;
– 1 середній редис дайкон;
– 1 столова ложка оцту;
– 1 столова ложка приправи до салату (за бажанням);
– 200 грамів крабових паличок.

Крабові палички ТМ "Водний Світ" – вибір №1 для справжніх гурманів. Їхній ніжний смак і висока якість підтверджені 22 роками успіху на ринку морепродуктів. Додайте ці палички до своїх улюблених салатів чи закусок і насолоджуйтеся довершеним смаком кожного дня.

Приготування:

  1. Наріжте овочі: айсберг, пекінську капусту, редис дайкон, помідор, авокадо та солодкий перець.
  2. Твердий сир і крабові палички подрібніть на кубики і перемішайте з овочами.
  3. До суміші додайте майонез та соняшникову олію.
  4. Посипте насінням гарбуза, соняшника та кунжутом.

Смачного!

Це така смакота: як приготувати салат "Цезар".