Від курки та шинки до кукурудзи, огірків, сухариків та крабових паличок – можливості безмежні. Сьогодні 24 Канал ділиться рецептом салату з пекінської капусти з сухариками.
Читайте також Класика, що смакує щоразу як вперше: салат з плавлених сирків на грінки
Салат з пекінської капусти з сухариками
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 500 грамів капусти пекінської;
– 150 грамів філе курки;
– 150 грамів кукурудзи консервованої;
– 1 огірок;
– 150 – 200 грамів сухариків;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 3 – 4 столові ложки олії оливкової;
– сіль, перець – на смак.
Збираєтесь відтворити смак салату? Навіть складні рецепти від шефа стають простішими, якщо готувати з якісних продуктів. Їх можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Окрім цього, "Велетень низьких цін" славиться широким асортиментом товарів українського та іноземного виробництва, тому можна не боятись експериментувати з новими стравами.
Приготування:
- Сухарики для салату можна купити, а можна зробити самому в духовці. Для цього наріжте хліб невеликими кубиками, викладіть на деко та прожарте в духовці 10 хвилин при температурі 160 градусів.
- Кілька ложок оливкової або соняшникової олії змішайте з сіллю. Викладіть сухарики до миски з олією і добре перемішайте. Додайте французькі або італійські трави.
- Після цього висипте їх на деко і покладіть знову до духовки при 160 градусів ще на 10 хвилин, періодично помішуючи.
- Філе курки – вареної або копченої – наріжте кубиками. Свіжий огірок помийте та поріжте кубиками. Пекінську капусту тонко нашаткуйте. Все складіть до салатника.
- З консервованої кукурудзи злийте сік і додайте її до салату. Посоліть, поперчіть до смаку.
- Заправте оливковою олією та акуратно перемішайте. Перед подачею на стіл посипте його зеленню і додайте сухарики.
Смачного!
Теж приготуйте: крабовий салат з оригінальним інгредієнтом.