У кулінарії тунець і яйця є однією з найулюбленіших комбінацій. Сьогодні 24 Канал ділиться рецептом корисного салату з тунця та яєць, який обіцяє задовольнити кожного.
Читайте також Крабовий по-новому: рецепт улюбленого салату з оригінальним інгредієнтом
Салат з тунцем і яйцем
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 банка консервованого тунця;
– 3 яйця;
– 200 грамів листя салату;
– 200 грамів помідорів;
– 1 фіолетова цибуля;
– чорний, червоний перець і сіль – на смак;
– 2 столові ложки оливкової олії або майонезу.
Збираєтесь відтворити смак вишуканого салату на вечерю? Навіть складні рецепти від шефа стають простішими, якщо готувати з якісних продуктів. Їх можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Окрім цього, "Велетень низьких цін" славиться широким асортиментом товарів українського та іноземного виробництва, тому можна не боятись експериментувати з новими стравами.
Приготування:
- Відкрийте банку з тунцем, злийте рідину, а рибу розділіть на шматочки. Листя салату промийте під проточною водою.
- Яйця відваріть, очистьте і наріжте великими часточками. Цибулю також очистьте і наріжте тонкими півкільцями.
- У широкій мисці змішайте всі попередньо приготовані інгредієнти, крім яєць.
- Посоліть салат і полийте оливковою олією або майонезом. Знову все акуратно перемішайте.
- Перед подачею салату на стіл додайте зверху часточки яєць і поперчіть.
Смачного!
Цікаво: як зробити салат з пекінської капусти з сухариками.