Цей салат готується куди швидше, аніж овочевий, а результат вражає ще більше! Особливо ним пишаються у Польщі, адже винайшли цей рецепт ще у минулому столітті, розповідає 24 Канал з посиланням на Haps. Він чудово смакуватиме на великодні свята, коли у вашому розпорядженні буде багато яєць, проте ніщо не заважає приготувати його у будь-яку зручну мить.

Читайте також Ви в нього закохаєтесь: швидкий рецепт "Наполеона" в склянці – легко і вишукано

Рецепт Великоднього салату

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 300 грамів маринованих грибів;
– 10 зварених на круто яєць;
– банка консервованого горошку;
– 5 середніх маринованих огірків;
– 2 маленьких зубчики часнику;
– сіль і перець до смаку;
– майонез;
– гірчиця,
– шніт-цибуля для прикраси.

Приготування:

  1. Відваріть яйця на круто в підсоленій воді, додавши трохи оцту. Це допоможе запобігти витіканню білків, якщо яйця тріснуть під час варіння.
  2. Поки яйця готуються, підготуйте решту компонентів. Наріжте кубиками мариновані огірки, злийте рідину з консервованого горошку та грибів, після чого гриби також подрібніть на кубики.
  3. Складіть у миску підготовлені гриби, огірки та зубчик часнику, який попередньо пропустіть через прес. Зварені яйця подрібніть так само й додайте до основних інгредієнтів.
  4. До салату введіть 2 ложки майонезу та ложку гірчиці. Щедро додайте чорного перцю, але з сіллю будьте стримані.
  5. За бажанням можна також додати дрібно порізану цибулю для додаткового аромату.
  6. Добре перемішайте салат і дайте йому настоятися кілька годин у холодильнику, щоб усі смаки гармонійно з'єдналися.

Смачного!

Їх і зараз всі обожнюють: рецепт знаменитих гарячих бутербродів з 90-х.