Потрібно зовсім небагато, аби подати куряче філе як в дорогому ресторані. Не варто хвилюватися: про затрати часу та зусиль зовсім не йдеться, розповідає 24 Канал. Кілька хвилин вашого часу – і на кухню збіжаться усі.
Цікаво Про нього знають одиниці: рецепт млинців, за яким вони виходять ледь не прозорими
Рецепт курячого філе
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 курячих філе;
– 8 помідорів черрі;
– пучок петрушки або шпинату;
– трішки жирних вершків;
– 2 натерті зубчики часнику;
– по чайній ложці спецій для курки та солі;
– олія або вершкове масло для смаження.
Приготування:
- Зробіть на курячому філе надрізи у формі сітки – спочатку уздовж, потім впоперек.
- Посоліть, поперчіть м’ясо й приправте улюбленими спеціями для курятини.
- На розігріту сковорідку з олією викладіть філе й обсмажте з обох боків на сильному вогні по 2 хвилини. Потім перекладіть м’ясо в окремий посуд.
- На тій самій сковороді обсмажте подрібнений часник, розрізані навпіл помідори та зелень.
- Додайте приблизно половину чайної ложки солі й через хвилину влийте вершки – стільки, щоб вони покривали помідори до половини.
- Поверніть філе на сковороду та тушкуйте під кришкою до повної готовності м’яса.
Смачного!
Ідеальний сезонний гарнір: готуємо спаржу по-корейськи.