Для закуски знадобиться батон, слабосолоний лосось, вершкове масло, огірок та кріп. Як смачно приготувати бутерброди зі слабосолоним лососем, розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Читайте також Салат з чипсами: рецепт, який урізноманітнить ваше святкове меню

Бутерброди зі слабосолоним лососем

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:
– 100 грамів батона;
– 60 грамів вершкового масла;
– 100 грамів лосося слабосолоного;
– 1 огірок;
– 2 гілочки кропу.

Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.

  1. Батон наріжте скибочками товщиною 1 – 1,5 сантиметра. Вершкове масло дістаньте з холодильника і зачекайте, поки воно не стане кімнатної температури.
  2. Щоб бутерброди зі слабосолоним лососем були з хрустким акцентом, злегка підсмажте скибочки батона на сухій сковороді або в тостері.
  3. Слабосолоний лосось наріжте тонкими слайсами. Огірок помийте, обсушіть і наріжте тонкими кружальцями. Кріп помийте та обсушіть.
  4. Рівномірно розподіліть м'яке вершкове масло по поверхні скибочок хліба. Викладіть тонкі слайси риби. Зверху покладіть кружальця огірка, прикрасьте гілочками кропу і подавайте до столу.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і новорічні брускети з креветками й крем-сиром.