24 Канал з посиланням на Storinka пропонує рецепт тостів з копченим лососем та авокадо. Саме цей сніданок є улюбленим у багатьох гурманів.

Читайте також Соковите, як ніколи: готуємо неймовірне куряче філе, як шеф Ярославський на своїй кухні

Тости з копченим лососем та авокадо

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 4 скибочки хліба;
– 200 грамів копченої форелі;
– 1 цибуля шалот;
– 1 лимон;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 штуки цикорію;
– 1 – 2 зеленої цибулі;
– 1 авокадо;
– петрушка;
– сіль, перець – до смаку.

Приготування:

  1. Дрібно порубайте цибулю шалот. Полийте лимонним соком, посоліть та поперчіть. Відкладіть на 15 – 20 хвилин. Додайте оливкову олію та перемішайте.
  2. Цикорій дрібно наріжте, вилучивши качан. Викладіть у глибоку миску, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.
  3. Форель розділіть на великі шматки, й викладіть в миску з цикорієм та цибулею. Додайте соус із цибулі-шалоту, перемішайте, посоліть і поперчіть до смаку.
  4. Наріжте авокадо і додайте у миску.
  5. Хліб полийте оливковою олією та підсушіть у духовці до золотистого кольору 2 хвилини. Витягніть з духовки, переверніть, збризкайте олією й обсмажте ще 2 хвилини.
  6. Викладіть хліб на тарілку, зверху покладіть начинку з форелі та авокадо, посипте петрушкою і подавайте до столу.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і шакшуку від Пави.