Виправити ситуацію можна, але не цукром. 24 Канал з посиланням на UA Vestnik розповідає, як прибрати кислоту з борщу.
Читайте також "П'яні вироби": для чого додавати в тісто горілку
Як прибрати кислоту з борщу
Кулінарно переосмислюючи класичний борщ, кухарі експериментують з інгредієнтами, які зазвичай не зустрічаються в традиційному рецепті. Ці нетрадиційні добавки обіцяють підсилити смак і аромат улюбленої страви. Ті, хто спробує ці інноваційні варіації, швидше за все, будуть вражені результатами.
А додавання харчової соди може ефективно нейтралізувати надмірну кислотність у страві. Цей простий інгредієнт не лише збалансовує смаки, але й усуває неприємний присмак.
Як врятувати кислий борщ / Фото Pexels
Кулінари рекомендують додавати третину чайної ложки соди у велику каструлю при приготуванні страв. Для тих, хто готує меншу порцію борщу, буде достатньо однієї щіпки соди. Тут головне додати соди в міру.
А ви знаєте: що робити, щоб макарони та рис не злипалися.