Нещодавно було оголошено, що співачка претендує на перемогу в 11 категоріях. Щоб залишатися на піку слави, їй доводиться чимало працювати, а силу для цього вона знаходить зокрема і в смачних стравах. Всі деталі зіркового меню читайте в матеріалі 24 Каналу.
Не пропустіть Японія на власній кухні: 4 цікаві рецепти страв для поціновувачів морепродуктів
Що на столі у Бейонсе
Бейонсе Ноулз народилася в Хʼюстоні, штат Техас. Страви родом із її рідної місцевості назавжди залишилися в серці зірки.
Ми їли душевну їжу щонеділі після церкви,
— пояснює вона.
Вона обожнює зацукрований ямс, бичачий хвіст, макарони, техаське барбекю та мексиканські страви, що є частиною її рідної кухні. Щодо щоденного раціону, то на сніданок вона обирає омлет, овочевий коктейль або цілозернові пластівці з нежирним молоком. На обід і вечерю співачка вживає багато риби та овочів.
Зазвичай я пригощаю себе особливою їжею в неділю, коли можу їсти все, що захочу. Найчастіше це піца, яка є моєю улюбленою стравою,
– ділиться Бейонсе.
Співачка також розповіла, що вона горда власниця десятків тисяч бджіл. У її будинку завжди є домашній мед, який додають у різноманітні страви.
Омлет
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 1 – 2 столові ложки вершкового масла;
– 1 столова ложка холодної води або молока;
– дрібка солі;
– перець – до смаку.
Приготування:
- Розбийте яйця, перемішайте виделкою, додайте воду або молоко, посоліть і поперчіть.
- Поставте суху сковороду на дуже повільний вогонь, потім збільшіть вогонь, розігрійте вершкове масло (стежте, щоб воно не підрум’янилося).
- Влийте яєчну суміш і смажте без кришки на сильному вогні, поки краї омлету не застигнуть.
- Дуже акуратно переверніть омлет на іншу сторону і трохи обсмажте.
- Подавайте з улюбленою начинкою.
Піца Пепероні
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів борошна;
– 120 мілілітрів теплої води;
– 1 чайна ложка сухих дріжджів;
– пів чайної ложки цукру;
– пів чайної ложки солі;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 100 грамів томатного соусу;
– 150 грамів сиру моцарела (натертого);
– 80 – 100 грамів ковбаси папероні (нарізаної тонкими скибочками);
– орегано – до смаку;
– базилік – для подачі (за бажанням).
Приготування:
- Розчиніть дріжджі та цукор у теплій воді й залиште на кілька хвилин, щоб дріжджі активувалися. Змішайте борошно та сіль у великій мисці.
- Додайте дріжджову суміш та оливкову олію, замісіть тісто, поки воно стане м'яким і еластичним. Накрийте й залиште на 30 хвилин у теплому місці, щоб тісто піднялося.
- Розігрійте духовку до 220 градусів.
- Розкачайте тісто на круглу основу для піци.
- Змастіть тісто томатним соусом, посипте натертою моцарелою та викладіть скибочки пепероні.
- Додайте орегано для аромату.
- Випікайте піцу 10 – 12 хвилин, поки сир розплавиться, а краї стануть хрусткими.
- Дістаньте з духовки та прикрасьте свіжим базиліком, якщо бажаєте.
Овочевий коктейль
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів гарбуза;
– 1 лимон;
– 40 грамів меду;
– 200 грамів ананаса;
– 1 пучок петрушки.
Приготування:
- Покладіть гарбуз у каструлю.
- Залийте водою і тушкуйте 15 – 20 хвилин.
- Злийте воду з гарбуза і дайте йому охолонути.
- Очистьте ананас від шкірки та наріжте скибочками.
- Додайте в ємність гарбуз, ананас, лимонний сік, мед і петрушку.
- Долийте воду та перемішайте до однорідності.
- Подавайте в склянках з кубиками льоду.
Зірки не такі вибагливі: що любить їсти Тейлор Свіфт.