Нещодавно було оголошено, що співачка претендує на перемогу в 11 категоріях. Щоб залишатися на піку слави, їй доводиться чимало працювати, а силу для цього вона знаходить зокрема і в смачних стравах. Всі деталі зіркового меню читайте в матеріалі 24 Каналу.

Не пропустіть Японія на власній кухні: 4 цікаві рецепти страв для поціновувачів морепродуктів

Що на столі у Бейонсе

Бейонсе Ноулз народилася в Хʼюстоні, штат Техас. Страви родом із її рідної місцевості назавжди залишилися в серці зірки.

Ми їли душевну їжу щонеділі після церкви,
— пояснює вона.

Вона обожнює зацукрований ямс, бичачий хвіст, макарони, техаське барбекю та мексиканські страви, що є частиною її рідної кухні. Щодо щоденного раціону, то на сніданок вона обирає омлет, овочевий коктейль або цілозернові пластівці з нежирним молоком. На обід і вечерю співачка вживає багато риби та овочів.

Зазвичай я пригощаю себе особливою їжею в неділю, коли можу їсти все, що захочу. Найчастіше це піца, яка є моєю улюбленою стравою,
– ділиться Бейонсе.

Співачка також розповіла, що вона горда власниця десятків тисяч бджіл. У її будинку завжди є домашній мед, який додають у різноманітні страви.

Омлет

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 1 – 2 столові ложки вершкового масла;
– 1 столова ложка холодної води або молока;
– дрібка солі;
– перець – до смаку.

Приготування:

  1. Розбийте яйця, перемішайте виделкою, додайте воду або молоко, посоліть і поперчіть.
  2. Поставте суху сковороду на дуже повільний вогонь, потім збільшіть вогонь, розігрійте вершкове масло (стежте, щоб воно не підрум’янилося).
  3. Влийте яєчну суміш і смажте без кришки на сильному вогні, поки краї омлету не застигнуть.
  4. Дуже акуратно переверніть омлет на іншу сторону і трохи обсмажте.
  5. Подавайте з улюбленою начинкою.

Піца Пепероні

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 200 грамів борошна;
– 120 мілілітрів теплої води;
– 1 чайна ложка сухих дріжджів;
– пів чайної ложки цукру;
– пів чайної ложки солі;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 100 грамів томатного соусу;
– 150 грамів сиру моцарела (натертого);
– 80 – 100 грамів ковбаси папероні (нарізаної тонкими скибочками);
– орегано – до смаку;
– базилік – для подачі (за бажанням).

Приготування:

  1. Розчиніть дріжджі та цукор у теплій воді й залиште на кілька хвилин, щоб дріжджі активувалися. Змішайте борошно та сіль у великій мисці.
  2. Додайте дріжджову суміш та оливкову олію, замісіть тісто, поки воно стане м'яким і еластичним. Накрийте й залиште на 30 хвилин у теплому місці, щоб тісто піднялося.
  3. Розігрійте духовку до 220 градусів.
  4. Розкачайте тісто на круглу основу для піци.
  5. Змастіть тісто томатним соусом, посипте натертою моцарелою та викладіть скибочки пепероні.
  6. Додайте орегано для аромату.
  7. Випікайте піцу 10 – 12 хвилин, поки сир розплавиться, а краї стануть хрусткими.
  8. Дістаньте з духовки та прикрасьте свіжим базиліком, якщо бажаєте.

Овочевий коктейль

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів гарбуза;
– 1 лимон;
– 40 грамів меду;
– 200 грамів ананаса;
– 1 пучок петрушки.

Приготування:

  1. Покладіть гарбуз у каструлю.
  2. Залийте водою і тушкуйте 15 – 20 хвилин.
  3. Злийте воду з гарбуза і дайте йому охолонути.
  4. Очистьте ананас від шкірки та наріжте скибочками.
  5. Додайте в ємність гарбуз, ананас, лимонний сік, мед і петрушку.
  6. Долийте воду та перемішайте до однорідності.
  7. Подавайте в склянках з кубиками льоду.

Зірки не такі вибагливі: що любить їсти Тейлор Свіфт.