Це варення виходить не лише ароматним та смачним, а й дуже густим. Який би ви смаколик не захотіли приготувати зимою – воно завжди стане у пригоді, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok cook_julija_simonchuk.
До теми На смак – наче щойно з ринку: як законсервувати диню на зиму
Як приготувати сливове варення на сковороді?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 0,5 літра
Інгредієнти:
– 0,5-літрова банка слив;
– 0,5-літрова банка цукру;
– дрібка лимонної кислоти.
Приготування:
- Сливи миємо, нарізаємо, викладаємо на сковорідку та ставимо на максимальний вогонь.
- Готуємо 5 хвилин від моменту закипання, періодично помішуємо.
- Додаємо цукор і варимо ще 5 хвилин.
- Додаємо лимонну кислоту, кипʼятимо ще 1 хвилину.
- Перекладаємо варення в стерильну банку, закатуємо, перевертаємо та накриваємо покривалом до вистигання.
Смачного!
Він замінить плов: рецепт рису з мʼясом, який повинен бути у кожного.


