У цьому салаті прекрасно все, від поєднання інгредієнтів до кольору, заправки та турботи про фігуру. 24 Канал пропонує звернути увагу на рецепт, яким поділилася переможниця "МастерШеф" Ольга Рябенко у своєму інстаграмі.

Читайте також Не встигатимете робити: закуска з елементарних продуктів, яку господині вже охрестили геніальною

Рецепт універсального салату

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 200 грамів салату Айсберг або молодої капусти;
– 150 грамів редиски;
– 3 огірки;
– 2 – 3 варені яйця;
– половинка синьої цибулі;
– 150 грамів кукурудзи;
заправка:
– 4 столові ложки сметани;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Тонко нашинкуйте капусту. Огірки, редиску, варені яйця та зелену цибулю наріжте довільними шматочками.
  2. Перекладіть усе в глибоку миску до капусти.
  3. За бажанням додайте консервовану кукурудзу – вона додає солодку нотку, яка добре поєднується з іншими інгредієнтами.
  4. Зʼєднайте усі інгредієнти для заправки та добре перемішайте.
  5. Заправте салат і добре перемішайте.
  6. Перед подачею дайте йому трішки постояти у холодильнику.

Смачного!

Це просто фантастика: деруни з кабачками, які кращі за оригінал.