Для цього рецепту найкраще використовувати зелену спаржу, адже саме вона найкраще смакує з хрустким та соковитим беконом. 24 Канал пропонує не втрачати нагоди насолодитися цією закускою, яка заслуговує центрального місця на вашому столі.

Цікаво Він змусить забути про альтернативи: салат "Берлінський" – це просто свято на кожен день

Рецепт спаржі в беконі

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів спаржі;
– кілька скибочок бекону;
– сир Пармезан до смаку.

Приготування:

  1. Добре промийте спаржу, зріжте жорсткі кінчики. Опустіть у киплячу підсолену воду на 3 хвилини, потім перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
  2. Наріжте бекон тонкими смужками або використайте вже нарізаний. Обгорніть ним по кілька стебел спаржі, сформувавши "букетики", і закріпіть ниткою чи зубочистками.
  3. Готові заготовки обсмажте на гриль-сковороді або запечіть у духовці при 190 градусах до хрусткої скоринки.
  4. Подавайте гарячими, за бажанням притріть зверху Пармезан.

Смачного!

Варто обирати найкраще: як відрізнити молоду спаржу від старої.