Кокосово-горіховий торт стане для ваших рідних або гостей найкращим подарунком. Він не потребує випікання та завжди викликає ажіотаж, розповідає 24 Канал з посиланням на інстаграм Валерії Матрохіної.
Читайте також 4 інгредієнти й ні грама борошна: найкращий швидкий торт, який ви коли-небудь їли
Як приготувати вафельний торт "Рафаелло"?
- Час: 1 година + просочування
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 400 грамів маскарпоне;
– 200 грамів білого згущеного молока;
– 60 грамів кокосової стружки;
– 60 грамів білого шоколаду;
– 60 грамів смаженого мигдалю;
– дрібка солі;
– екстракт ванілі;
– 8 – 9 вафельних коржів;
– малина або інші ягоди.
Приготування:
- Якщо мигдаль сирий – підсушіть його кілька хвилин на сухій сковороді, після чого наріжте ножем на дрібні шматочки.
- Для приготування крему з’єднайте маскарпоне зі згущеним молоком, додайте кокосову стружку, щіпку солі, ваніль або лікер, а також подрібнений мигдаль. За бажанням додайте трохи топленого білого шоколаду.
- Поставте крем у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він трохи загус.
- Розподіляйте крем на вафельних коржах рівномірним товстим шаром. Верхній корж також змастіть кремом.
- Прикрасьте торт ягодами або цукерками "Рафаелло".
- Обов’язково залиште готовий торт у холодильнику щонайменше на 4 години, а ще краще – на ніч.
Смачного!
Слинки течуть від самого вигляду: як зробити торт "Снікерс".


