Правильне зберігання дозволить насолоджуватися спаржею максимально довго. Як це правильно зробити – розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.

Читайте також Намазка на грінки ресторанного рівня: цей рецепт благатимуть всі гості

Як зберігати спаржу

Ставимо пучок спаржі у високу склянку або банку – як квіти у вазу. Якщо спаржі більше, то краще підготуйте кілька ємностей.

Сезонна насолода / Фото Pixabay

Наливаємо холодну воду, рівно скільки стільки, щоб вона закривала зрізи стебел. Ставимо посуд зі спаржею в холодильник. Оптимальний варіант – дверцята або нижня полиця.

Усе, що потрібно потім – змінювати воду кожного дня. Такий спосіб зберігання допомагає зберегти спаржу пружною, свіжою та ароматною щонайменше тиждень, а іноді й довше.

На смак як ікра: вишукана намазка з оселедця.