Для того, щоб зробити цибулю ще смачнішою, не потрібно використовувати рідкісні або дорогі спеції. Достатньо скористатися методами, які знали ще наші бабусі. Як це зробити розповідає 24 Канал з посиланням на pysznosci.

До теми Забудьте про неапетитну масу: як посмажити картоплю, щоб хрустіла, а не розвалювалася

Як посмажити золотисту та ароматну цибулю

Очистьте цибулю, наріжте її, а потім покладіть у розігріту олію або топлене масло. Інтенсивно перемішайте і трохи підсоліть.

Головний секрет – додати дрібку цукру. Це просто: під час смаження відбувається карамелізація, коли природні цукри цибулі взаємодіють із доданим цукром. Цибуля швидко набуває рум’яного вигляду, змінює форму та стає неймовірно смачною й ароматною.

Вибір цибулі також важливий. Найкраще підійде свіжа, тверда, важка цибуля без м’якості. Цибуля з гострим смаком забезпечить найбільш насичений аромат і смак.

Під час смаження уникайте перегрівання олії – надто гаряча поверхня зробить цибулю підгорілою зовні й сирою всередині.

Готову смажену цибулю можна подавати як додаток до вареників, м’яса, риби, салатів чи бутербродів.

Це справді дуже швидко: як правильно та швидко розморозити м'ясо.