Ці хрусткі млинці стануть ідеальним вибором для смачного осіннього перекусу. Треба просто поєднати вкрай прості інгредієнти – і результат буде неперевершеним, розповідає Beszamel.
Буде цікаво Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шефкухарі при смаженні риби
Рецепт овочевих млинців
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів гарбуза без шкірки і насіння;
– 1 середній кабачок;
– 1 яйце;
– 3 столові ложки натурального йогурту;
– 3 столові ложки пшеничного борошна;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Розріжте очищений гарбуз на дві частини. Одну половину натріть на крупній тертці, а іншу – на дрібній. Покладіть в глибоку миску.
- Цукіні натріть на тертці з великими отворами, відіжміть зайву рідину та додайте до гарбуза.
- До овочевої суміші додайте натуральний йогурт і яйце. Приправте сіллю та перцем на смак. Добре перемішайте.
- Поступово додавайте пшеничне борошно, ретельно змішуючи до отримання однорідної маси. На сковороду налийте олію та розігрійте її. Ложкою викладайте тісто, формуючи невеликі млинці.
- Обсмажуйте їх з обох боків до золотистої скоринки. Після смаження викладіть млинці на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
- Подавайте гарячими або холодними з улюбленими додатками.
Смачного!
Роблять всі, а от чи правильно – питання відкрите: як треба заварювати зелений чай в пакетиках.