Ці хрусткі млинці стануть ідеальним вибором для смачного осіннього перекусу. Треба просто поєднати вкрай прості інгредієнти – і результат буде неперевершеним, розповідає Beszamel.

Буде цікаво Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шефкухарі при смаженні риби

Рецепт овочевих млинців

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів гарбуза без шкірки і насіння;
– 1 середній кабачок;
– 1 яйце;
– 3 столові ложки натурального йогурту;
– 3 столові ложки пшеничного борошна;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Розріжте очищений гарбуз на дві частини. Одну половину натріть на крупній тертці, а іншу – на дрібній. Покладіть в глибоку миску.
  2. Цукіні натріть на тертці з великими отворами, відіжміть зайву рідину та додайте до гарбуза.
  3. До овочевої суміші додайте натуральний йогурт і яйце. Приправте сіллю та перцем на смак. Добре перемішайте.
  4. Поступово додавайте пшеничне борошно, ретельно змішуючи до отримання однорідної маси. На сковороду налийте олію та розігрійте її. Ложкою викладайте тісто, формуючи невеликі млинці.
  5. Обсмажуйте їх з обох боків до золотистої скоринки. Після смаження викладіть млинці на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
  6. Подавайте гарячими або холодними з улюбленими додатками.

Смачного!

Роблять всі, а от чи правильно – питання відкрите: як треба заварювати зелений чай в пакетиках.