Фрітата стане чудовим варіантом для поживного сніданку або смачного перекусу. Легко, швидко й надзвичайно смачно – цей опис найкраще підходить для цього винаходу італійських господинь, передає 24 Канал з посиланням на портал cookorama.
Цікаво Ідеальна сімейна вечеря на літо: "човники" з кабачків з оригінальною начинкою
Рецепт фрітати
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 помідор;
– 340 грамів шинки;
– сіль та перець до смаку;
– зелень.
Приготування:
- Збийте яйця, посоліть та поперчіть до смаку.
- Наріжте шинку, помідор та зелень, сир натріть.
- Розігрійте пательню, фрітату найкраще готувати на маслі.
- Вилийте яєчну суміш, зверху розкладіть начинку.
- Поставте на кілька хвилин у духовку.
- Перед подачею прикрасьте зеленню.
Смачного!
Проста підказка: як швидко відрізнити хліб з консервантами.