Помідори черрі в поєднанні з вершковою фетою створюють чудову страву, яка готується всього за кілька хвилин, повідомляє Beszamel. Щоб підкреслити середземноморський характер страви, варто додати щіпку орегано.
Цікаво Як правильно варити гречку: чи варто заливати її гарячою водою – не всі роблять це правильно
Яєшня з помідорами та фетою
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 400 грамів помідорів чері (або звичайних помідорів);
– пів цибулини;
– пів червоного перцю;
– 1 перець чилі (за бажанням);
– 100 грамів сиру фета;
– 4 яйця;
– сіль, перець, орегано – до смаку;
– свіжа цибуля або базилік для прикраси.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Помідори черрі розріжте навпіл, цибулю і перець кубиками, а чилі подрібніть.
- Змастіть форму для запікання оливковою олією.
- Викладіть в блюдо помідори, цибулю і перець, приправте сіллю, перцем і орегано.
- Зверху покладіть подрібнену фету та запікайте в духовці приблизно 20 – 25 хвилин, доки фета не почне злегка підрум’янюватися, а помідори розм’якшаться.
- Вийміть страву з духовки та обережно розбийте яйця між випеченими інгредієнтами.
- Випікайте ще 5 – 8 хвилин, поки білки не затвердіють, а жовтки залишаться рідкими.
- Вийміть з духовки, посипте страву свіжою цибулею чи базиліком. Подавайте з хрустким хлібом.
Смачного!
Приготуйте неймовірні котлети з гарбузом: простий рецепт.