Найкраще для шашлику підійде свинячий ошийок, це м'ясо ніжне та має прожилки з сала, які танутимуть під час приготування на вогні. А як його замаринувати – розповідає 24 Канал з посиланням на ТікТок katya_rybalka.
Не пропустіть Сімейний рецепт літа: апетитна запіканка з кабачків та картоплі – рецепт, який здивує
Рецепт маринаду для шашлику
- Час: 10 хвилин + кілька годин маринування м'яса
- Порцій: залежно від кількості м'яса
Інгредієнти:
– 1 цибуля на кілограм м'яса;
– сіль та перець до смаку;
– кілька зубчиків часнику;
– трішки соку лимона або лайма;
– грецький йогурт.
Приготування:
- Цибулю натираємо, а не нарізаємо, як зазвичай.
- Додаємо продавлений через прес часник.
- Солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції.
- Додаємо трішки соку лимона або лайма.
- Натираємо м'ясо маринадом та додаємо грецький йогурт.
- Маринуємо кілька годин.
- Перед приготуванням посипаємо вугілля сіллю, так тепло буде рівномірно розподілятися, і мʼясо не пригорить.
- Готуємо 15 хвилин, постійно перевертаючи м'ясо.
Смачного!
Треба лише ложка цього інгредієнта: як зробити омлет неповторним.