Найкраще для шашлику підійде свинячий ошийок, це м'ясо ніжне та має прожилки з сала, які танутимуть під час приготування на вогні. А як його замаринувати – розповідає 24 Канал з посиланням на ТікТок katya_rybalka.

Не пропустіть Сімейний рецепт літа: апетитна запіканка з кабачків та картоплі – рецепт, який здивує

Рецепт маринаду для шашлику

  • Час: 10 хвилин + кілька годин маринування м'яса
  • Порцій: залежно від кількості м'яса

Інгредієнти:
– 1 цибуля на кілограм м'яса;
– сіль та перець до смаку;
– кілька зубчиків часнику;
– трішки соку лимона або лайма;
– грецький йогурт.

Приготування:

  1. Цибулю натираємо, а не нарізаємо, як зазвичай.
  2. Додаємо продавлений через прес часник.
  3. Солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції.
  4. Додаємо трішки соку лимона або лайма.
  5. Натираємо м'ясо маринадом та додаємо грецький йогурт.
  6. Маринуємо кілька годин.
  7. Перед приготуванням посипаємо вугілля сіллю, так тепло буде рівномірно розподілятися, і мʼясо не пригорить.
  8. Готуємо 15 хвилин, постійно перевертаючи м'ясо.

Смачного!

Треба лише ложка цього інгредієнта: як зробити омлет неповторним.