Експерти рекомендують додавати до картопляного пюре "секретний" інгредієнт, щоб підсилити його смак і ніжність. Який саме розповідає 24 Канал з посиланням на News24.

Читайте також Жовток буде ніжним і кремовим, а не гумовим: 3 секрети варіння яєць в елітних ресторанах

Що додати до пюре, щоб було ще смачнішим

Досвідчені господині рекомендують додавати у воду для варіння цілу цибулину або кілька зубчиків часнику. Дехто додає лавровий лист для додаткового аромату, але варто бути обережним, оскільки він може додати гіркуватого присмаку.

Для тих, хто прагне підняти картопляне пюре на нову висоту, кулінарні ентузіасти радять додавати 2 яєчні жовтки одразу після розтирання. Тепло від картоплі перетворює жовтки на консистенцію, подібну до заварного крему, в результаті чого пюре набуває більш насиченого смаку.

Цей інноваційний підхід обіцяє вразити як кухарів, так і їхні сім'ї.

До слова, навіщо в котлети додавати крижану мінералку.