Над цим десертом доведеться поклопотатися, однак результат точно вартий кожної витраченої гривні та секунди. Повірте, на вашому столі опиниться десерт світового класу. 24 Канал пропонує переконатися в цьому з рецептом переможниці "МастерШеф" Лізи Глінської, яким вона поділилася у своєму інстаграмі.

До теми Від нього просто зносить дах: неймовірний рулет "Снікерс", який вдасться у всіх

Як приготувати полуничний тірамісу?

  • Час: 40 хвилин + просочування
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 400 грамів печива савоярді;
– 1 кілограм полуниці;
сироп-желе:
– 200 мілілітрів води;
– 400 грамів полуниці;
– 100 грамів цукру;
– 30 грамів желатину та 150 мілілітрів води;
крем:
– 500 грамів маскарпоне;
– 500 мілілітрів вершків;
– 150 грамів цукру;
– ванільний цукор.

Приготування:

  1. Полуницю миємо та нарізаємо на половинки. Засипаємо цукром та заливаємо водою з желатином.
  2. Печиво савоярді розрізаємо на 3 частинки.
  3. Збиваємо маскарпоне з вершками та цукром.
  4. У форму викладаємо шари маскарпоне, полуниця, крем.
  5. Зверху добре змащуємо кремом та прикрашаємо полуницею.
  6. Ставимо на кілька годин у холодильник для просочування.

Смачного!

Такі як у бабусі: рецепт пиріжків з вишнею від Ярославського.