Чудовий ароматний суп з куркою подарує особливе відчуття домашнього затишку, інформує Kwestia smaku. Коли надворі осінь, ця емоція є особливо доречною.
Цікаво Ви більше не захочете купувати ковбасу: апетитна намазка на хліб з курочкою
Суп з куркою та кукурудзою
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 1 болгарський перець;
– 200 грамів печериць;
– 1 літр курячого бульйону;
– 150 грамів замороженої кукурудзи;
– 100 мілілітрів вершків;
– 1 столова ложка подрібненої петрушки.
Приготування:
- Куряче філе наріжте кубиками та обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки.
- Додайте до філе нарізаний болгарський перець і печериці, обсмажуйте ще 5 – 7 хвилин.
- Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння.
- Додайте заморожену кукурудзу, зменшіть вогонь і варіть 10 – 15 хвилин.
- Влийте вершки та доведіть суп до кипіння, постійно помішуючи.
- Перед подачею посипте суп подрібненою петрушкою.
Така смакота: як приготувати котлети з гарбуза.